Vorige week heb ik geïnterviewd voor Novum Nieuws. Zijn games zijn trippy. Ga maar even na. Felle kleurtjes, organische vormen, trance muziek, nog wat LSD of een flinke jonko en we weten hoe laat het is. Natuurlijk wilde de Japanse game-ontwikkelaar niet ingaan op de door mij geïnsinueerde drugspraktijken. Maar goed, we hebben meer! De Rez Vibrator bracht meisjes in extase, althans… er zijn verhalen over vrienden van vage bekenden die dit misschien wel eens gedaan hadden. kan gespeeld worden met vier triller controllers op je lichaam. Leuk natuurlijk, maar hoe stel je zo’n vraag op een gepaste manier aan een nette Japanner?

Oh en mocht je het gehele interview willen bekijken, dan kan je dat na de break doen. Dan zie je namelijk de productie van Zoomin / Novum Nieuws.

Misschien ook leuk om te lezen:

  • http://Website Esin

    What a peaceful guy having the brains!